سلامتی و درمانی

هزینه لیزر فرکشنال برای ترک پوستی【سال1402】⚡

بهتر است در ابتدا لیزر فرکشنال co2 را بشناسیم و بعد هزینه آن را بررسی کنیم. از آنجا که لیزر در چند دهه گذشته پیشرفت چشمگیری در کاربردهای پزشکی داشته است. امروزه در بسیاری از خدمات پوستی چه درمانی و چه زیبایی، لیزر مورد استفاده قرار می گیرد. در میان انواع لیزر، لیزر فرکشنال CO2 همچنان یک روش مهم برای متخصصان پوست است. برای کم شدن جوش های آکنه، رفع چین و چروک پوست و سایر اختلالات پوستی از لیزر فرکشنال می توان استفاده کرد. لیزر فرکشنال یک روش غیر تهاجمی بوده که با استفاده از لیزر، به‌ خصوص از دی‌ اکسید کربن، برای از بین‌ بردن لایه‌های خارجی پوست آسیب‌دیده استفاده می‌شود. هزینه لیزر فرکشنال برای ترک پوستی نسبت به بقیه روش‌های ترمیم و جوانسازی پوست مانند جراحی پلاستیک کم تر می باشد.

علت ترک های پوستی

اپیدرم، درم و هیپودرم لایه های تشکیل دهنده پوست می باشند که کلاژن و الاستین در این نواحی تولید می شود و باعث افزایش خاصیت کشسانی پوست می شود، زمانی که کلاژن و الاستین کم است، باعث پاره شدن پوست می شود که بدن، نسبت به پوست با سرعت بیشتری رشد کند. از عوامل ایجاد ترک های پوستی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- افزایش وزن ناگهانی

در پوست افرادی که با افزایش وزن ناگهانی روبرو هستند ترک های پوستی ایجاد می شود. زیرا با افزایش وزن ناگهانی، بافت های همبند پوست که حاوی کلاژن و الاستین می باشند پاره شده و باعث ایجاد ترک‌های پوستی می‌شود. پس افرادی که سریع چاق می شوند، بیشتر در معرض ترک های پوستی قرار می گیرند.

۲- ژنتیک

گاهی افراد به صورت وراثتی پوست آن ها خاصیت کشسانی و ارتجاعی کم تری دارد و در اثر عوامل مختلف دچار پارگی می شود، اما دلیل واضحی برای ایجاد این ترک ها وجود ندارد.

۳- بارداری

در زمان بارداری به دلیل تغییرات هورمونی بدن و افزایش رشد جنین که با بزرگ شدن شکم در جهت های مختلف همراه است باعث ترک های پوستی در ناحیه شکم و ران ها خواهد شد. بیشتر خانم ها در زمان بارداری به آن دچار می شوند و برای جلوگیری از آن بهتر است در زمان بارداری شکم خود را با روغن ماساژ دهند.

۴- تغییرات هورمونی

با تغییر میزان هورمون های بدن تعادل پوستی از بین می رود و باعث تشکیل شدن ترک های پوستی می شود، چون که در این دوران هورمون کورتیزول در بدن نسبت به قبل افزایش می یابد و زمانی که میزان این هورمون از حالت طبیعی بیشتر باشد، موجب حبس شدن آب در بدن می شود. در نتیجه پوست آب بیشتری را در خود حفظ کرده و خاصیت کشسانی آن کاهش می یابد در نتیجه ترک پوستی تشکیل می شود.

۵- کاهش وزن ناگهانی

همانطور که افزایش وزن ناگهانی باعث ترک های پوستی می شود، کاهش وزن ناگهانی نیز ممکن است باعث ایجاد ترک های پوستی شود، زیرا در زمان کاهش وزن، جمع شدن پوست نیز باید با رشد بدن هماهنگ باشد و با کاهش وزن ناگهانی پوست های اضافه باید در قسمت‌های دیگر پوست جا داشته باشد و در صورتی که جای کافی برای این پوست های اضافه نباشد، منجر به ترک پوستی می شود.

۶- بدنسازی

با انجام تمرینات بدنسازی، عضلات فرد رشد می کند و با افزایش توده عضلانی پوست بیش از اندازه کشیده می‌شود و باعث ایجاد ترک های پوستی می شود.

۷- استفاده از پمادهای موضعی و داروهای خوراکی

مصرف بعضی پمادهای موضعی باعث نازک شدن آن قسمت از پوست شده و پوست در مقابل عوامل مختلف آسیب پذیر تر می شود. در نتیجه این پماد ها نباید مدت زمان زیادی مورد استفاده قرار بگیرد، از پمادهای موضعی می توان پماد کورتیزون را نام برد که در واقع برای رفع ترک های پوستی تجویز می‌شود، اما با مصرف طولانی مدت آن ممکن است ترک های پوستی دائمی شود.

۸- خشکی پوست

خشکی پوست نیز یکی از دلایل ایجاد ترک پوستی می باشد. چنانچه پوست خشکی دارید با مصرف پماد ها، کرم های نرم کننده طبیعی و روغن های طبیعی رطوبت پوست خود را به خوبی حفظ کنید تا از ایجاد ترک پوستی جلوگیری شود.بطور کلی افرادی که پوست آنها دچار خشکی می باشد،بیشتر در معرض ایجاد ترک های پوستی و چروک شدن آن می باشد. بهترین دکتر پوست در تهران می تواند این مشکل را برطرف کند.

۹- اگزما

چنانچه افراد از بیماری اگزما پوستی بر خوردار باشند احتمال تشکیل شدن ترک پوستی در آن ها نیز افزایش می یابد. زیرا اگزما باعث قرمزی و خوارش زیاد پوست می شود که در این شرایط پوست خشک می شود و این خشکی زیاد باعث ایجاد ترک پوستی می شود، که اغلب این بیماری صورت، دست‌ها، قسمت داخلی و پشت بازو را درگیر می کند.

علت ترک های پوستی

نواحی که بیشتر تحت تاثیر ترک پوستی قرار می گیرند!

ترک های پوستی در قسمت های مختلف بدن به وجود می آید، اما بیشتر نواحی زیر مستعد ایجاد ترک های پوستی می باشد.

  • شکم
  • سینه
  • بازو
  • ران
  • باسن

ترک های پوستی به راحتی با انگشتان دست لمس می شود و موجب تشکیل برجستگی و فرورفتگی های بر روی پوست خواهد شد. رنگ ترک های پوستی با رنگ طبیعی پوست تفاوت دارد و از بنفش و قرمز تا خاکستری روشن تغییر می کند.
نتایج به دست آمده از این روش ممکن است بعد از چند هفته و یا ماه خودش را نشان بدهد، اما بعضی از افراد با انجام چند جلسه لیزر فرکشنال متوجه تغییر رنگ ترک های پوستی خود می شوند، زیرا کلاژن سازی جهت افزایش استحکام پوست نیاز به زمان دارد.

از بین بردن ترک های پوستی با لیزر

با استفاده از لیزر می توان ترک ها پوستی را درمان کرد و در تغییر رنگ این ترک ها تاثیر بسیار زیادی دارد. از این لیزرها می توان لیزر های پالسی رنگی و پالسی شدید را نام برد، که استفاده از آنها باعث کلاژن سازی در مدت زمانی مشخصی می شود. لیزر درمانی باید توسط افراد متخصص و با تجربه صورت گیرد تا نتیجه درمان بسیار خوب و قابل قبول باشد، همچنین احتمال به وجود آمدن عوارض در افراد را به حداقل برساند، با توجه به اینکه تعداد جلسات زیادی برای رفع ترک پوستی عمیق نیاز می باشد، انجام لیزر درمانی پرهزینه می باشد. این روش در بهترین کلینیک زیبایی در تهران انجام می گیرد.

لیزر فرکشنال برای رفع ترک های پوستی

لیزر فرکشنال یک روش درمانی است که برای بهبود ترک های پوستی استفاده می شود. این روش با استفاده از نور لیزر با طول موج خاصی، لایه های بیرونی پوست را به طور قابل کنترلی حذف می کند و به ترمیم و بهبود بافت پوست کمک می کند. لیزر فرکشنال به دو صورت عمل می کند: لیزر فرکشنال غیرابرخوردی و لیزر فرکشنال ابرابرخوردی. در لیزر فرکشنال غیرابرخوردی، نور لیزر به شکل نقاط کوچک در سطح پوست تابانده می شود، در حالی که در لیزر فرکشنال ابرابرخوردی، نور لیزر به شکل یک الگوی شبکه روی پوست تابانده می شود.

این روش معمولا برای درمان ترک های پوستی ناشی از عوامل مختلف مانند خطوط ریز و چین و چروک های صورت، جوش های زخمی، جوش های آکنه، لک های پوستی و نقاط قرمز روی پوست استفاده می شود. علاوه بر این، لیزر فرکشنال می تواند به ترمیم و بهبود بافت پوست کمک کند و باعث جوانسازی پوست شود. قبل از انجام لیزر فرکشنال، ممکن است نیاز به مراجعه به یک پزشک داروساز یا پوست پزشک داشته باشید تا به شما راهنمایی کند و تشخیص دقیق ترک های پوستی شما را بدهد و درمان مناسب را تجویز کند.

لیزر فرکشنال برای رفع ترک های پوستی

مزایای لیزر فرکشنال چیست؟

با ویژگی های لیزر فرکشنال آشنا شویم:

  • لیزر فرکشنال تاثیر زیادی در بیشتر شدن صافی و محکم شدن پوست دارد.
  • لیزر فرکشنال برای قسمت ها مختلف بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
  • برای انجام لیزر فرکشنال کانال های کوچکی در فاصله های نزدیک به هم در پوست ایجاد می‌شود، که ایجاد این کانال ها سبب بیشتر شدن کلاژن سازی در پوست می شود، استفاده از این لیزر باعث افزایش حجم پوست می شود و تاثیر به سزایی در از بین بردن چین و چروک و سایر مشکلات پوستی دارد.
  • از لیزر فرکشنال برای از بین بردن آسیب های سطحی و عمیق پوست نیز می توان استفاده کرد.
  • چنانچه افراد نگران ایجاد چین و چروک و ترک هایی بر سطح پوست خود می باشند، می توانند با استفاده از این لیزر، از ایجاد این چروک ها جلوگیری کرده و در لکه های ایجاد شده در اثر تابش نور خورشید نیز تاثیر خوبی دارد.

معایب و عوارض لیزر فرکشنال چیست؟

برای اینکه نتیجه لیزر فرکشنال را واضح بر روی پوست خود ببینیم نیاز به مدت زمان طولانی داریم که این از معایب این کار می باشد. با این که لیزر فرکشنال روشی غیر تهاجمی و کم خطر است اگر توسط پزشک متخصص و کار بلد با مهارت . توانایی بالا صورت نگیرد، امکان بروز مشکلاتی برای افراد وجود دارد، از این عوارض می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ۱- هیپرپیگمانتاسیون: هیپرپیگمانتاسیون یا تیرگی پوست بیشتر در افرادی ایجاد می‌شود، که پوست آنها تیره تر می باشد و خطر تغییر رنگ پوست این بیماران بیشتر می باشد، در صورتی که این مشکل در اثر لیزر ایجاد شود به صورت موقت بوده و به آرامی از بین می رود، اما برای بهبودی آن می توان از کرم هیدروکینون استفاده کرد، همچنین قبل از انجام لیزر فرکشنال به منظور پیشگیری از هیپرپیگمانتاسیون دو هفته قبل لیزر، از کرم هیدروکینون باید استفاده شود.
  • ۲- تبخال و زخم: ویروس تبخال در همه افراد به صورت غیر فعال وجود دارد و ممکن است با انجام لیزر فرکشنال این ویروس فعال شده و منجر به ایجاد تبخال شود، اما امکان ایجاد عفونت، در این شیوه درمانی بسیار کم می‌باشد، به همین منظور پزشک در جهت پیشگیری از ابتلا به عفونت و تبخال، چهار روز قبل لیزر درمانی، داروی ضد ویروس برای بیمار تجویز می کند.
  • ۳- هیپوپیگمانتاسیون: در صورتی که طول موج بیشتری در لیزر استفاده شود، ممکن است باعث روشن تر شدن پوست و ایجاد لکه هایی بر سطح آن شود، که این پدیده هیپو پیگمانتاسیون نامیده می شود، امکان ایجاد این عارضه در روش لیزر فرکشنال بسیار کم می‌باشد، اما در صورتی که بروز کند، می توان آن را با داروهای خاصی درمان کرده و امکان دائمی شدن آن نیز وجود دارد.

قبل از انجام لیزر فرکشنال باید به چه نکاتی توجه کرد؟

  • اگر ترس و یا نگرانی برای انجام لیزر فرکشنال دارید می توانید برای کاهش درد از کرم های بی حس کننده موضعی که پزشک تجویز می کند استفاده کنید.البته ناگفته نماند طی تحقیقات انجام شده بیشتر افرادی که لیزر فرکشنال انجام داده اند هنگام لیزر هیچگونه دردی نداشته اند و فقط کمی گرما حس می کنند. همچنین برای کاهش نگرانی افراد از داروهای آرامبخش استفاده می شود.
  • آب باعث هیدراته شدن پوست بدن می شود در نتیجه به مدت یک هفته قبل از انجام لیزر فرکشنال، روزانه آب زیادی بنوشید، تا نتیجه بهتر و بهبودی سریع تری داشته باشید.
  • به مدت یک ماه قبل از انجام لیزر، نمی توانید صورت خود را برنزه کنید و جلوی نور مستقیم خورشید قرار نگیرید و اگر واجب بود از کرم ضد آفتاب با اس پی اف مناسب استفاده کنید.
  • یک ماه قبل از انجام لیزر فرکشنال،از لایه برداری پوست خود داری کنید، زیرا لایه برداری پوست باعث نازک شدن آن و در نتیجه آسیب و سوختگی در هنگام استفاده از لیزر می شود.
  • به مدت یک هفته قبل از انجام لیزر فرکشنال از مصرف داروهای رقیق کننده خون و همچنین مکمل های خوراکی، که باعث کاهش غلظت خون می شود خودداری شود، از این داروها می توان آسپرین ناپروکسن و ایبوپروفن را نام برد.
  • مصرف الکل و دخانیات نیز موجب رقیق شدن خون می شود، بنابراین دو روز قبل انجام لیزر، از مصرف این گونه مواد خودداری شود.
  • در صورتی که مراقبت های قبل از انجام لیزر فرکشنال به خوبی انجام شود، تاثیر بسزایی در کاهش دوران نقاهت و عوارض لیزر دارد، بنابراین این مراقبت ها را به خوبی انجام دهید.
قبل از انجام لیزر فرکشنال باید به چه نکاتی توجه کرد؟

مراقبت های بعد از انجام لیزر فرکشنال

  • اگر بعد از انجام لیزر فرکشنال پوستتان قرمز و ملتهب شد نگران نشوید این یه امر طبیعی می باشد و بعد از چند روز بطور کامل برطرف می شود اما برای کم شدن قرمزی و التهاب می توانید از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • از آنجا که ورزش های سنگین با تعریق زیادی همراه می باشد و تعریق زیاد باعث تحریک پوست، قرمزی و تورم می شود، در نتیجه از انجام ورزش های سنگین تا دو هفته بعد از لیزر فرکشنال خودداری شود.
  • از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید به مدت یک هفته بعد از لیزر درمانی خودداری شود و در صورت لزوم از کرم های ضدآفتاب با spf مناسب استفاده شود.
  • به مدت دو روز بعد از انجام لیزر فرکشنال دستکاری ناحیه درمان ممنوع می باشد و برای شستشوی آن به آرامی دست را بر روی پوست بکشید.
  • گاهی پزشک برای به وجود نیامدن لکه بعد از لیزر، کرم های ترمیم کننده برای فرد تجویز می کند که این کرم ها باید به صورت مرتب مصرف شود.

هزینه لیزر فرکشنال برای ترک پوستی چقدر است؟

انجام لیزر برای از بین بردن ترک های پوستی هزینه ثابت و یا تعریف شده ای ندارد و با توجه به عوامل مختلفی قیمت گذاری می شود که در اینجا بعضی از این عوامل را برای شما بیان می کنیم.

  • میزان ترک های پوستی: ترک های پوستی به دو دسته ی سطحی و عمقی تقسیم می شوند، که هرچه ترک های پوستی عمق بیشتری را دارا باشند، برای لیزر نیاز به دقت و حساسیت بیشتری می باشد و زمان بیشتری برای از بین بردن این ترک ها مصرف می شود. در نتیجه هزینه لیزر نیز افزایش پیدا می کند.
  • گستردگی ناحیه درمان: هر چه ترک های پوستی قسمت و ناحیه ی بزرگتری را مورد پوشش خود قرار داده باشد، نیاز به تعداد جلسات لیزر درمانی افزایش می یابد، که سبب افزایش هزینه لیزر فرکشنال می شود.
  • نوع دستگاه لیزر: به دلیل تنوع بسیار زیاد دستگاه های لیزر فرکشنال از نظر تکنولوژی و پیشرفته بودن، هزینه ها با هم متفاوت است، هر چه دستگاه از تکنولوژی پیشرفته تری برخوردار باشد، هزینه انجام لیزر فرکشنال نیز افزایش پیدا می کند.
  • مکان جغرافیایی کلینیک: کلینیک های جغرافیایی دارای موقعیت های جغرافیایی متعددی هستند و با توجه به موقعیت باید هزینه های مختلفی را پرداخت کنند و هر چه هزینه پرداختی کلینیک ها بر حسب موقعیت آن ها بیشتر باشد، هزینه لیزر ترک های پوستی نیز افزایش پیدا می کند، به طوری که هزینه لیزر درمانی در کلینیک های مختلف واقع در یک شهر متفاوت می باشد و این موضوع در مورد کلینیک های شهرهای دیگر نیز صدق می کند.
  • میزان مهارت پزشک متخصص: با توجه به اینکه برای رفع ترک های پوستی نیاز به لیزر فرکشنال با طول موج مشخص می باشد، در صورتی که پزشک از مهارت کافی در این زمینه برخوردار نباشد، ممکن است آسیب های جبران ناپذیری برای پوست شما ایجاد شود، بنابراین در انتخاب پزشک متخصص حساسیت زیادی به خرج دهید و هر چه پزشک از مهارت بیشتری در این زمینه برخوردار باشد، امکان دارد هزینه انجام لیزر فرکشنال نیز افزایش پیدا کند.
هزینه لیزر فرکشنال برای ترک پوستی چقدر است؟

کلام آخر

لیزر فرکشنال یک روش کاملا غیر تهاجمی برای از بین بردن تدریجی چین و چروک ها و آسیب های پوستی به شمار می رود. همچنین برای جلوگیری از بازگشت چروک ها بعد از انجام لیفتینگ صورت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. ناگفته نماند که از این روش برای لاغری نیز استفاده می کنند و برای تمام قسمت های پوست بدن کاربرد دارد. اگر به دنبال روشی هستید که اثربخشی بسیار کمی داشته و غیر تهاجمی باشد، روش آر اف فرکشنال بهترین گزینه است.

ما در این مقاله تمام تلاش خود را کردیم تا اطلاعات دقیق و خوبی را در مورد لیزر فرکشنال، عوارض و معایب آن و مطالبی از این قبیل را در اختیارتان قرار دهیم از اینکه تا پایان مقاله با ما همراه بودید از شما قدر دانیم و امیدواریم که مطالب گفته شده برای شما موثر واقع شده باشد. در صورتی که هرگونه انتقاد و پیشنهاد در رابطه با هزینه لیزر فرکشنال برای ترک پوستی دارید، می توانید از طریق سایت تاپتنا آن ها را به ما مطرح کنید. با تشکر.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا